Hallo, ik ben

Jord de Boer

Ik ben 24 jaar en woon in Enkhuizen. Na Atheneum (RSG Enkhuizen) te hebben afgerond ben ik in 2018 begonnen met de studie Osteopathie aan het Sutherland College te Amsterdam. 14 Januari 2023 heb ik met trots deze studie afgerond en mijn diploma in ontvangst mogen nemen. 

Naast mijn middelbare school en vervolgstudie heb ik 8 jaar bij Dubbel & Dwars, een bar & kitchen, gewerkt. Met het werk achter de bar en in de bediening heb ik mijn sociale vaardigheden goed kunnen ontwikkelen. Vanuit daar is mijn voldoening aan het blij maken en helpen van mensen ook gegroeid.

Wat vinden familie & vrienden van Jord?

Zo sterk als een olifant

''Jord is enorm krachtig met zijn handen, wat in dit geval erg goed mee genomen is voor zijn vak aangezien je daar best wat kracht voor nodig hebt.''

Hij is open en toegankelijk

''Je kan altijd je ei kwijt bij Jord, hij luistert goed, praat heel direct en hij vertelt gewoon waar het op staat. Jord is erg duidelijk met zijn woorden.''

Jord is overal bij

''Jord is er altijd voor je, of je niet lekker in je vel zit of dat je nou in Amsterdam staat met een lekke band, kan je hem altijd bellen.''

Lees meer

De reden dat ik osteopathie ben gaan studeren is omdat ik enorm veel voldoening ervaar na het verhelpen van een vervelende klacht. De lach van de persoon op de gezicht is onbetaalbaar.

Studie

Osteopathie College Sutherland, (2017-2023) met trots afgerond en klaar om mijn volledige passie te volgen zodat u klachtvrij de dag door komt.

Resultaten

Inmiddels heb ik al meer dan 100 verschillende mensen geholpen met vervelende en unieke klachten.

Werkwijze

Ik verricht al het werk met mijn handen. Ik voel, zie en ervaar vanuit verschillende perspectieven de klacht en erken snel de oplossing van het probleem. 

 

Sociaal

Op de instagram pagina kunt u nog veel meer informatie vinden over hoe ik te werk ga en uiteraard ben ik hier ook simpelweg te bereiken om al uw vragen te beantwoorden.